01

100% Ανέπαφο

02

80% Αλκοόλη

03

13.000 Δόσεις

04

Δυο  Μοντέλα

Μένουμε ασφαλείς

 

Η εταιρεία «Πρόσειλος» είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα της Ιταλικής εταιρείας «Vinservice» για τη συσκευή ανέπαφης απολύμανσης χεριών -Deeon.

H «Πρόσειλος» καλωσορίζει το σταθμό της ανέπαφης απολύμανσης χεριών DEEON, ο οποίος έχει κατασκευαστεί, για να εξυπηρετήσει την αδήριτη αναγκαιότητα για διατήρηση και εξασφάλιση της υγιεινής σε κάθε είδους δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Η υγιεινή των χεριών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέτρα πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού – Covid 19 και είναι υπόθεση όλων μας.

Για να μπορέσει συνεχιστεί η ομαλότητα στις καθημερινές μας δραστηριότητες θα πρέπει να υιοθετήσουμε τη νοοτροπία της σωστής υγιεινής, είτε βρίσκεται ανάμεσά μας ο covid – 19, είτε όχι.

Ο σταθμός Deeon, ξεχωρίζει από όλες τις, φτηνές, πρόχειρες και ευκαιριακές συσκευές απολύμανσης, γιατί κατασκευάστηκε για να χρησιμοποιείται από όλους μας για τα επόμενα χρόνια.

Πέρα από το αδιαμφισβήτητα μοντέρνο σχεδιασμό του, διακρίνεται λόγω της χωρητικότητάς του, αφού σε αυτό τοποθετείται ανταλλακτικό (20) λίτρων, ποσότητα η οποία εξασφαλίζει τουλάχιστο 13.000 δόσεις αντισηπτικού διαλύματος. Η δε τεχνολογία του εγγυάται την παροχή ανέπαφα (μέσω αισθητήρα) μόνο της απαιτούμενης δόσης αντισηπτικού διαλύματος με αποτέλεσμα εκ των ανωτέρω δύο χαρακτηριστικών του να αποτελεί συσκευή με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Γνωρίσετε το σταθμό DEEON μέσα από το δικτυακό τόπο προβολής και προώθησής του:

www.deeon.gr

01

Ανέπαφη λύση, πολλαπλά οφέλη.

www.deeon.gr

02

Σας καλοσωρίζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον

Ο σταθμός Deeon, είναι η πρώτη επιλογή, που θα σας βοηθήσει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς και του περιορισμού του κορωνοϊού – Covid 19.

Οι επισκέπτες σας θα ικανοποιηθούν από την μέριμνα για το ασφαλές περιβάλλον που τους προσφέρετε.

Πλέον λόγω του νέου νομοθετικού πλαισίου υπό την έννοια της υποχρέωσης και της συμμόρφωσης, εργοδότες και επαγγελματίες οφείλουν να εξασφαλίζουν μέσα και να λαμβάνουν μέτρα για την υγεία των ιδίων, των εργαζομένων και των πελατών τους.

Στις επιχειρήσεις που δεν τηρούν τους προβλεπόμενους κανόνες υγιεινής επιβάλλονται κυρώσεις και πρόστιμα.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουμε ότι η υγιεινή των χεριών είναι αποτελεσματική όταν εφαρμόζεται την κατάλληλη στιγμή, με τη σωστή μέθοδο και τεχνική.

Γνωρίσετε το σταθμό DEEON μέσα από το δικτυακό τόπο προβολής και προώθησής του:

www.deeon.gr

Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάνουμε

Σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα για την καθημερινή σας εργασία ώστε να έχετε την προστασία που απαιτείται.

100%

Προστασία από τον ιό covid-19

70%

Εξοικονομήση στην κατανάλωση  αντισηπτικού

80%

Περιεκτικότητα σε καθαρή αλκοόλη

Είμαστε εδώ για εσάς

Πείτε μας για το έργο ή την ιδέα σας που θέλετε να υλοποιήσετε, την υπηρεσία ή το προϊόν που χρειάζεστε. Με την πολυετή πείρα μας, δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε με αξιοπιστία και σεβασμό ώστε να την υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα μας άρεσε ακόμα να μας πείτε απλά «ένα γεια!»

Επικοινωνία