01

Μηχανικά συστήματα στάθμευσης

02

Μέσα ατομικής προστασίας

03

Έργα πολιτικού μηχανικού

Καλωσήρθατε στην Πρόσειλος

¨Πρόσειλος¨:  με κατεύθυνση στον ήλιο 

Η Πρόσειλος είναι μια  Τεχνική Εμπορική και Συμβουλευτική εταιρεία.  Φιλοδοξεί να σας παρέχει τεχνικά άρτιες υπηρεσίες, ποιοτικά  αλλά και καινοτόμα προϊόντα.

Φιλοσοφία

Από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, έχουμε για εσάς τη λύση.

Με την πολυετή εμπειρία μας δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε με αξιοπιστία και σεβασμό, ώστε να υλοποιήσουμε κάθε μας ¨έργο¨ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υπηρεσίες

Η εταιρεία αναλαμβάνει κάθε είδους και προϋπολογισμού, δημόσιο ή ιδιωτικό έργο. Με την εμπειρία των μελών της, διεκπεραιώνει κάθε υπηρεσία που είναι αναγκαία για την έναρξη, πρόοδο και ολοκλήρωση έργων, όπως: Οικοδομικά, Υδραυλικά, Ηλεκτρομηχανολογικά, Πρασίνου κτλ.

Παράλληλα , στις δραστηριότητες της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται η παροχή πράσινων λύσεων. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μερικούς από τους ποιοτικότερους ευρωπαϊκούς οίκους στον τομέα των μηχανικών συστημάτων στάθμευσης αυτοκινήτων (WÖHR) αναβατορίων αυτοκινήτων (Idealpark), καθώς και μέσων ατομικής προστασίας.

Η εταιρεία αναλαμβάνει Τα προϊόντα που εμπορεύεται είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα σχετικά ευρωπαϊκά πρότυπα και παράγονται από εταιρείες πρωτοπόρες στους τομείς τους. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, η εταιρεία ανακαλύπτει και προωθεί λύσεις ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη της.

01

Μηχανικά συστήματα στάθμευσης

Συμπιέζουμε τη στάθμευση

Η εταιρεία με την επωνυμία ¨Δ. ΤΙΓΚΑ – Χ. ΦΡΑΔΕΛΟΣ Ε.Ε.¨ και το διακριτικό τίτλο ¨ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ¨, είναι αποκλειστικός διανομέας στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρείας με την επωνυμία WÖHR Autoparksysteme GmbH. 

Η «Wöhr» είναι παγκοσμίως ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους κατασκευαστές, έξυπνων – υψηλών προδιαγραφών συστημάτων στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα. Επειδή εξειδικεύεται αποκλειστικά στην μελέτη και κατασκευή τους, έχει αναδειχτεί ως η εταιρεία με την ευρύτερη γκάμα ποιοτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

02

Αναβατόρια αυτοκινήτων

Συναρπαστικοί ανελκυστήρες αυτοκινήτων

Η εταιρεία, ¨Δ. ΤΙΓΚΑ – Χ. ΦΡΑΔΕΛΟΣ Ε.Ε.¨ και με το διακριτικό τίτλο ¨ΠΡΟΣΕΙΛΟΣ¨, είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρείας WÖHR Autoparksysteme GmbH. 

Η «Wöhr» είναι ένας από τους κορυφαίους και πρωτοπόρους διεθνείς κατασκευαστές, έξυπνων – υψηλών προδιαγραφών συστημάτων στάθμευσης για αυτοκίνητα και ποδήλατα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επειδή εξειδικεύεται αποκλειστικά στην μελέτη και κατασκευή τους έχει αναδειχτεί ως η εταιρεία με την μεγαλύτερη και πιο εκτεμένη γκάμα ποιοτικών προϊόντων στην Ευρώπη.

03

Μέσα ατομικής προστασίας

Core-protection
Τα προϊόντα που σας προτείνουμε παράγονται από εταιρείες πρωτοπόρες στους τομείς τους

Core-protection
Δικτυακός χώρος με προϊόντα και μέσα ατομικής προστασίας
της εταιρείας ¨Πρόσειλος¨

Ελάτε στην ασφαλή πλευρά

Είμαστε εξειδικευμένοι στην ασφάλεια της εργασίας, ώστε να γίνουμε οι αξιόπιστοι συνεργάτες σας στην επιλογή των σωστών ενδυμάτων εργασίας και εξοπλισμού ατομικής προστασίας (PPE) εν γένει, που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις της εργασίας σας. Με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας προσφέρουμε συμβουλές και λύσεις, για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη δουλειά σας με ασφάλεια.

Οι υπηρεσίες μας έχουν ως στόχο να παρέχουν ό, τι χρειάζεστε για να διασφαλίσετε ότι εσείς ή/ή και οι υπάλληλοί σας θα είστε ασφαλείς

Σας προσφέρουμε μια πλήρη εξαιρετικής ποιότητας γκάμα υλικών και μέσων ατομικής προστασίας επιλεγμένη μέσα από γνωστές εταιρείες του χώρου. Είμαστε περήφανοι για την εμπιστοσύνη τους και ενεργούμε ως επίσημοι διανομείς για αυτές τις εταιρείες.

04

Σταθμός ανέπαφης απολύμανσης χεριών

Vinservise
Η εταιρεία ¨Πρόσειλος¨ είναι αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του προϊόντος Deeon

Deeon.gr
Δικτυακός χώρος παρουσίασης του σταθμού ανέπαφης απολύμανσης χεριών

Μένουμε ασφαλείς

Deeon – σταθμός ανέπαφης απολύμανσης χεριών με χωρητικότητα 20 λίτρων αντισηπτικού βιοκτόνου διαλύματος, 80% αλκοόλης.
Επαγγελματικό προϊόν με μοντέρνα εμφάνιση που διαθέτει 13.000 δόσεις βιοκτόνου αντισηπτικού διαλύματος, με ανέπαφη διανομή για μέγιστη υγιεινή  σε κοινόχρηστους χώρους
Χώρος απολύμανσης χεριών με χαμηλό οικονομικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα! Μειώστε τα απόβλητα των μικρών συσκευασιών και το κόστος της επαναλαμβανόμενης συντήρησης
Διαθέσιμο σε δυο (2) μοντέλα, Deeon style & Deeon mobile για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη. 

05

Έργα πολιτικού μηχανικού

Lorem ipsum dolor sit amet

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί σας να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Η εταιρεία μπορεί να αναλάβει την σχεδίαση – κατασκευή και ανακαίνιση κατοικιών και άλλων χώρων. Φροντίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας να προσχεδιάσουμε το έργο σας για έχουμε ένα άρτιο ποιοτικά όσο και αισθητικά αποτέλεσμα
Για την επίτευξη των στόχων μας, συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων και εγγυούμαστε για την ποιότητα της εργασίας τους

Συνεργάτες

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Etiam rhoncus. Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum. Nam quam nunc, blandit vel, luctus pulvinar, hendrerit id, lorem. Maecenas nec odio et ante tincidunt tempus..

Πλεονεκτήματα

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας, τη δουλειά μας και τις επιχειρηματικές μας σχέσεις.

Νέα

Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και είμαστε περήφανοι για την εταιρεία μας, τη δουλειά μας και τις επιχειρηματικές μας σχέσεις.

307

Μηχανικές θέσεις στάθμευσης

34

Locations

118

Meeting rooms

Είμαστε εδώ για εσάς

Πείτε μας για το έργο ή την ιδέα σας που θέλετε να υλοποιήσετε, την υπηρεσία ή το προϊόν που χρειάζεστε. Με την πολυετή πείρα μας, δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε με αξιοπιστία και σεβασμό ώστε να την υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα μας άρεσε ακόμα να μας πείτε απλά «ένα γεια!»

Επικοινωνία